Selecteer een pagina

Veel gestelde vragen

praktische informatie

 • Ik kom met de auto, waar kan ik parkeren?

  De coachlocatie bevindt zich op het terrein van Zorgboerderij de Noordhoek. Op dit terrein is voldoende gelegenheid om te parkeren.

 • Ik kom met het openbaarvervoer, hoe kan ik het beste bij de coachlocatie komen?

  Vanaf station Goes rijden diverse bussen naar Heinkenszand. Daar kan je uitstappen bij bushalte SUIKERHEUL. Vanaf daar is het 9 min lopen naar de Westhofsezandweg 5, ’s-Heerabtskerke.

 • Is er een (invalide) toilet aanwezig?

  Ja er is een toilet aanwezig.Het invalidetoilet is in de maak. Deze is half 2019 wellicht klaar.

 • Hoe zit het met een beroepsgeheim?

  Ja ik ben verplicht mij aan een beroepsgeheim te houden. Hulp zoeken is een grote stap en dat vertrouwen zal ik nooit beschamen.

 • Ik wil graag telefonisch contact, is dat mogelijk?

  Jazeker dat kan! Ik kan alleen niet altijd de telefoon opnemen omdat ik vaak in gesprek ben, druk ben met mijn werkzaamheden heb of soms vrij ben.Stuur mij dan een mailtje voor een belafspraak, dan plannen we een rustig moment wat ons beide uitkomt.>

 • Ik wil graag mijn verhaal “face to face ”doen, is dit mogelijk?

  Dat is geen probleem maar dit kost mij wel tijd en reiskosten naar mijn coachlocatie. Deze tijd maak ik met alle liefde vrij, ik vraag dan wel een kleine bijdrage van 25 euro excl. 21 % BTW per uur voor dit vrijblijvende gesprek. Die tijd maak ik dan speciaal voor jou vrij. We drinken samen wat en jij kan je verhaal doen. Vanuit daar kijken we of je wat voelt voor een eerste kennismakingssessie. Het vrijblijvende gesprek is zonder coaching, maar ik ben een luisterend oor en zal je tips geven. Een kennismakingssessie is inclusief coaching en die kosten bedragen € 65,- excl. 21 % BTW>

 • Mag ik iemand meenemen?

  Je mag altijd iemand meenemen. Doe vooral wat voor jou goed voelt! Misschien wil je je ouders meenemen, of een vriend of vriendin, je partner of je lievelingsknuffel of misschien je eigen hond of een andere hulpverlener.

Laat je me vooraf even weten met hoeveel personen je komt?

aanbod en tarieven

 • Wat zijn de kosten voor spiegelen met honden en/of paarden voor kinderen en volwassenen?>

Een kennismakingssessie is verplicht, zo leer ik jou of je kind kennen en weten we beide of deze manier van hulpverlening passend is. Het moet tenslotte goed voelen; -) Een 1-malige kennismakingssessie bedraagt €65,- exclusief 21% BTW

Na deze sessie bepalen we of we verder gaan. Zo ja, dan maak ik een traject op maat. Deze kosten ontvang je in een offerte. Deze offerte kan aangepast worden indien de wensen (nog) niet volledig zijn.

 • Wat zijn de kosten voor “Samenwerken met je hond”?

Een kennismakingssessie is verplicht, zo leer ik jou en je hond kennen en weten we beide of de klik er is en of ik jullie verder kan helpen. Het moet tenslotte goed voelen; -) Een 1-malige kennismakingssessie bedraagt €65,- exclusief 21% BTW

Na deze sessie bepalen we of we verder gaan. Zo ja, dan maak ik een traject op maat. Deze kosten ontvang je in een offerte. Deze offerte kan aangepast worden indien de wensen (nog) niet volledig zijn.

 • Wat zijn de kosten voor de dagbesteding voor kinderen?

Deze kunnen variëren. Het kan alleen via een persoon gebonden budget, het uurloon wordt bepaald door het zorgkantoor en de zorgindicatie van uw zoon of dochter. Dit gaat dus in overleg.

Zorg in natura is NIET mogelijk! Ik ben geen zorgboerderij, ik maak dus alleengebruik van de locatie op een zorgboerderij.

 • Welke betalingsvoorwaarden heb je?

Bedragen zijn incl. 21% BTW, tenzij anders vermeldt.

Facturatie gaat digitaal, voorafgaand aan de coaching. Je ontvangt een factuur per mail. Je kunt het bedrag overmaken.

Pinnen is niet mogelijk op mijn coachlocatie.

Bij overschrijding van de betalingstermijn zal een nieuwe afspraak niet van start gaan tot openstaande facturen voldaan zijn, mits anders overeengekomen.

Afzeggen van de afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Een traject bedrag kan altijd in één, twee of drie termijnen betaald worden. Is dit ook lastig voor je? Ik kijk graag samen met jou naar een passende oplossing.

 • Wat is je bankrekeningnummer?

Het nummer is NL48INGB0006768107 op naam van N. Melissen

(Nienke Melissen = meisjesnaam)

 • Wat is het Kamer Van Koophandel nummer van Woefjes & Boefjes?

Het nummer is KVK 65258061