Selecteer een pagina

aanbod

Coaching voor mens en dier

Samenwerken met je hond

Het streven naar een ultieme samenwerking tussen baas en hond!

Dit traject is geschikt voor mensen die de hondentaal beter willen begrijpen en bereid zijn te investeren in een fijne samenwerking met hun hond. 

“you never walk alone”

Tijdens dit traject onderzoeken we de hondentaal, maar we zullen ook de interactie tussen jou en je hond onder de loep nemen. Honden reageren nou eenmaal op ons gedrag en wij zullen op onderzoek gaan naar wat jouw hond je te vertellen heeft. We werken door middel van oefeningen naar verbinding, ontspanning en vertrouwen. 

Coaching voor jong en oud

Spiegelen met honden en/of paarden

Een op maat gemaakt traject voor mensen van alle leeftijden. 

Voor mensen die: 

  •  hoog gevoelig zijn (HSP)
  •  (leer)problemen op school hebben
  • * een burn-out hebben
  •  ADHD/ADD graag als kracht willen ervaren i.p.v. belemmering

Voor IEDEREEN die gewoon even niet lekker in zijn vel zit en (weer) wil stralen!

Het coachen met honden of paarden is een gerichte manier van leren en ervaren. Door middel van spel, opdrachten en oefeningen komen gevoelens en emoties tot uiting.

Dieren communiceren door middel van houding, gedrag en energie. Zij spiegelen ons gedrag. 

In tegenstelling tot mensen hebben dieren zoals honden en paarden geen waardeoordeel. Hierdoor is het gedrag wat zij vertonen direct en puur. Dit geeft een eerlijk beeld en zo worden wij bewust gemaakt van ons gedrag. 

Er wordt stilgestaan bij onderwerpen als contact maken, samenwerken, communicatie en we krijgt inzichten in onze eigen unieke talenten. Er wordt een duidelijke vertaalslag gemaakt naar het dagelijks leven, waardoor zowel jij en/of je kind op een laagdrempelige manier handvatten krijgt om mee aan de slag te gaan

Dagbesteding voor kinderen

PGB


Deze kinderopvang is geschikt voor kinderen met een beperking die op zoek zijn naar een kleinschalige zorgverlener. Dieren spelen een grote rol en rust en ruimte is een groot streven. Woefjes & Boefjes kinderopvang is recent gestart en heeft een extra bijzonder aanbod. Lees even verder…

Deze opvang  is zeer passend voor kinderen die niet kunnen aarden in grote groepen en meer baat hebben bij persoonlijke aandacht en begeleiding. Het werken met dieren zoals honden, paarden, konijnen, geiten, kippen, varkens en alpaca’s is een onderdeel van de dagindeling. Uiteraard is er in de knus ingerichte caravan ruimte voor eten, drinken , spelletjes, knutselen etc. 

Hoefjes

De paarden van Woefjes en boefjes

De paarden van Woefjes en Boefjes komen steeds meer aan bod tijdens de coachings sessies. Evenals de honden kunnen de paarden ons veel leren.

Het coachen en spiegelen met paarden is ook geschikt zowel volwassenen en kinderen.

Regelmatig begeleiden wij kinderen met een beperking. Zij mogen naast het coachen soms ook een rondje op de paardenrug. Dit is heel goed voor de spieren en het geeft daarnaast ontspanning, rust en een moment van genieten.

Nieuw bij Woefjes en Boefjes;

 

Paardenkracht voor Pubers

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw puber(s)!

contact

Telefoon: 06-16465703
Email: nienke@woefjesenboefjes.nl
Post Adres:
Zuidweg 2, 4494 NB Geersdijk
Bezoek Adres:
Sint Felixweg 3

4493 PR Kamperland

Woefjes en Boefjes is trotse partner van Prins Petfood!